Algemene leveringsvoorwaarden

Aanvullende verkoop- en leveringsvoorwaarden Autodemontagebedrijf Brooks  

1. Op alle door Autodemontagebedrijf Brooks geleverde en gebruikte onderdelen krijgt de koper standaard 2 maanden garantie, niet op elektronische onderdelen, arbeidsloon en verzendkosten. Deze garantie geldt alleen voor door Autodemontagebedrijf Brooks gemerkte delen die met de originele factuur worden omgeruild.

2. Door Autodemontagebedrijf Brooks foutief geleverde onderdelen dienen binnen 10 werkdagen na factuurdatum bij Autodemontage Brooks aangeleverd te worden om voor omruiling in aanmerking te kunnen komen.

3. Elektronische onderdelen (bijvoorbeeld ecu, relais, modules, media, navigatie, half elektronische onderdelen, enz.) worden nooit retour genomen.

4. Door de koper foutief bestelde onderdelen kunnen in overleg door Autodemontagebedrijf Brooks retour genomen worden, mits de onderdelen in dezelfde staat verkeren als bij levering. Op de onderdelen dient ons merkteken duidelijk aanwezig te zijn en de koper dient de originele factuur te bezitten. De koper ontvangt dan een creditnota van het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) verminderd met 20% van het aankoopbedrag met een minimum van € 30,- (handeling kosten).

5. Om in aanmerking te komen voor garantie op gebruikte onderdelen dient de koper altijd de montage richtlijnen van Autodemontage Brooks en/of de fabrikant te hanteren.

6. Indien de betalingstermijn word overschreden zal Autodemontage Brooks hiervoor maandelijks 1% rente in rekening brengen.


Presets Color
Download