Auto demontage

Zoekt u een demontagebedrijf van jonge schadeauto’s? Bij Autobedrijf Brooks is uw auto in handen van gemotiveerd, vakkundig en goed opgeleid personeel. We zijn gespecialiseerd in het demonteren, reviseren en verkopen van gebruikte en nieuwe auto-onderdelen van diverse merken zoals bv. Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Opel, Ford, Renault en Mercedes. Van cilinderkop tot versnellingsbak, van aandrijfas tot zekeringskast in diverse bouwjaren en uit voorraad leverbaar.

Autodemontage
Met een kwalitatief goed demontageproces slagen wij erin om bijna alle onderdelen van uw jonge schadeauto te hergebruiken. Wij demonteren uw auto op een professionele en milieuvriendelijke wijze. Daarbij werken we met specialistische apparatuur en voeren we schadelijke stoffen veilig en gescheiden af. De controle vindt plaats volgens uniforme richtlijnen, die zijn gesteld door de branchevereniging STIBA en ARN in samenwerking met verzekeringsmaatschappijen.

Autorecycling
Tijdens de autodemontage controleren we bruikbare auto-onderdelen op kwaliteit. Ze krijgen een uniek nummer, waarmee de aard en herkomst altijd te traceren zijn. De gegevens voeren we digitaal in waarna we de materialen opslaan in het magazijn. Alle overige materialen worden gerecycled.

Kwaliteit autodemontage
Iedere medewerker heeft bij Autobedrijf Brooks zijn eigen specialiteit ontwikkeld, zodat we alle revisie- en demontagewerkzaamheden kunnen verrichten. Om de kennis actueel te houden, volgen onze medewerkers regelmatig landelijke bijeenkomsten. Met de jarenlange ervaring en actuele kennis van onze medewerkers bieden we u een hoge kwaliteit en een antwoord op vele vragen.

Wilt u meer weten over onze autodemontage? Neem dan contact met ons op.

Presets Color
Download