Motor / versnellingsbak revisie

Is uw motorblok versleten? Dan is revisie van de motor een optie om uw auto weer in perfecte staat te krijgen. Autobedrijf Brooks is uw specialist in het reviseren van benzine- en dieselmotoren.

Kennis motorrevisie
Onze vakbekwame monteurs staan garant voor efficiëntie en kwaliteit en verrichten alle werkzaamheden voor motorrevisie in eigen huis. Zij hebben veel kennis en ervaring en werken met hoogwaardige apparatuur om uw benzine- of dieselmotor te reinigen en te reviseren.

Gereviseerde motor bestellen
Nieuwe of reeds gereviseerde motoren van alle merken zoals bv. Opel, Ford, Renault, Mercedes, Volkswagen en Audi heeft Autobedrijf Brooks op voorraad. Voor gereviseerde motoren geven we 2 maanden garantie. U kunt op onze site 24 uur per dag online auto-onderdelen zoeken en bestellen. Bekijk ons assortiment van nieuwe en gebruikte auto-onderdelen.

Versnellingsbak kapot? Als uw handgeschakelde versnellingsbak niet meer functioneert, dan kunt u deze door Autobedrijf Brooks laten reviseren. Onze uitgebreide werkplaats is uitgerust met de modernste apparatuur van hoge kwaliteit. Hierdoor zorgen we ervoor dat uw versnellingsbak weer optimaal functioneert.

Revisie van versnellingsbak Bij de revisie van een versnellingsbak controleren we uitgebreid alle onderdelen. We demonteren de versnellingsbak en reinigen en inspecteren deze op schade. Vervolgens vervangen we versleten onderdelen voor nieuwe. De onderdelen voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Zo bent u ervan verzekerd dat de versnellingsbak volledig functioneert. Daarom geven wij een garantie van 2 maanden op een gereviseerde versnellingsbak.

Problemen versnellingsbak
Onze kennis komt grotendeels uit de praktijk. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. Vele voorkomende problemen met de versnellingsbak zijn wij al tegengekomen. Samen met de actuele kennis van onze medewerkers houden wij een constante hoge kwaliteit en vinden wij voor nagenoeg elke vraag en elk probleem een antwoord.

De versnellingsbakken slaan we op in het magazijn. Daar hebben we  een grote voorraad versnellingsbakken en andere automaterialen voor diverse merken. Uw voordeel is een snelle levering. Bekijk onze voorraad online.
Presets Color
Download