Welkom!

Voor alles wat u nodig heeft voor uw auto, is er Autobedrijf Brooks in Geesteren.

Autobedrijf Brooks is een jong bedrijf met ervaren mensen.

Voor diverse auto-onderdelen is Autobedrijf Brooks in Geesteren (OV) al vele jaren uw leverancier. We zijn gespecialiseerd in het demonteren, reviseren en verkopen van gebruikte en nieuwe auto-onderdelen van diverse merken zoals bv. Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Opel, Ford, Renault en Mercedes. Van cilinderkop tot versnellingsbak, van aandrijfas tot zekeringskast in diverse bouwjaren en uit voorraad leverbaar.

Onderdelenlijn voor gebruikte, tweedehands, revisie en nieuwe auto-onderdelen

 
0546-632183

Auto-onderdelen en revisie
Autobedrijf Brooks heeft sinds de oprichting een forse groei doorgemaakt. Vanuit de demontage zijn stappen gemaakt naar revisie. De revisielijnen zijn in de afgelopen jaren uitgebreid, waardoor een verbouwing heeft plaatsgevonden. Het grootste deel van ons klantenbestand komt uit de zakelijke markt en bestaat uit auto- en schadebedrijven en leasemaatschappijen uit heel Nederland. Ook als particulier kunt u uitstekend bij ons terecht voor revisie en auto-onderdelen.

Kennis en ervaring
Het bundelen van de jarenlange ervaring en actuele kennis van jong en oud maken ons bedrijf onderscheidend en waardevol. Met inmiddels 9 medewerkers kenmerken we ons door een hoge klantbetrokkenheid en service, korte levertijden en duidelijke levering- en garantieafspraken. Door alle ontwikkelingen in de autodemontagebranche nauwlettend te volgen, blijven wij bovendien bijdragen aan het efficiënter hergebruiken van auto-onderdelen.

Kwaliteit
Ons KZD 3 certificaat staat voor Kwaliteit Zorg Demontage op het hoogste niveau. Daarnaast zijn we aangesloten bij de STIBA en ARN, waarmee we de kwaliteit van onze producten, service en bedrijfsvoering garanderen. Klanten ervaren bij Autobedrijf Brooks een deskundig, klantgericht en flexibel team dat u een hoge service biedt.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze website en de voorraad auto-onderdelen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

bel ons nu

           

Presets Color
Download